• Toteutamme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä sovelluksia ja ohjelmistoja.
  • Tarjoamme kattavia tuki- ja ylläpitopalveluja.
  • Konesali- ja pilvipalvelumme tarjoavat pk-yritykselle helpon ja turvallisen tavan käyttää tietojaan ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Neviso Oy
Teknologiapuisto 1
61800 Kauhajoki
puh. 020 7470250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelusta vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa asiakasrekisteriä koskeviin kysymyksiin.  Asiakaspalvelun yhteystieto on neviso@neviso.fi, puh. 020 7470250, Neviso Oy, Asiakaspalvelu, PL 74, 61801 Kauhajoki

3. Rekisterin nimi

Nevison asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoito ja ylläpito. Nevison palveluiden laskuttaminen, hallinta, myynti ja markkinointi, asiakaskyselyt sekä asiakasinformaation toimittaminen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää tallennetuista henkilöistä ja yrityksistä seuraavan ryhmittelyn mukaisia tietoja tai osan niistä:   

  • Etu- ja sukunimet  
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero(t), fax-numero  
  • Sähköpostiosoite  
  • Y-tunnus
  • Asiointimaa ja -kieli
  • Tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana)  
  • Asiakkaan tilaamat palvelut ja sopimukset
  • Asiakkaan itsensä antamat lisätiedot
  • Suoramarkkinointikiellot ja suostumukset
  • Tietojen luovutuskiellot ja suostumukset

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja käyttäjältä asiakassuhteen syntymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä. Henkilötietoja kerätään:

  • Rekisteröidyltä itseltään
  • Viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille.  
Nimi- ja osoitetietoja luovuttaa henkilötietolain sallimin tavoin Nevison yhteistyökumppaneille, jotka toimivat sen toimeksiannosta ja lukuun.    

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa.
 
Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu ulkopuoliselta käytöltä palomuurilla ja pääsy konesaliin on asiattomilta estetty. Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

Evästekäytäntömme

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeiden avulla voimme mm. saada tietoja, joiden ansiosta pystymme tekemään käyttökokemuksesta miellyttävämmän. Evästeillä voidaan myös esimerkiksi helpottaa kävijän tulevaa sivuston käyttöä.

Voimme luovuttaa tietoja sivustomme käyttäjistä esimerkiksi markkinointikumppanillemme, jotta se pystyisi kohdistamaan sivustojen sisältöjä paremmin.

Evästeitä voi hallita ja poistaa vapaasti. Lisätietoja evästeistä, niiden poistamisesta sekä hallinnasta löydät osoitteesta http://www.aboutcookies.org/ tai selaimen valikosta kohdasta Help.

Lue myös Tietosuojaseloste!