IT-palvelut

Neviso tuottaa IT-palvelut ammattitaidolla ja luotettavasti erilaisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Ulkoistamalla IT-palvelut säästät aikaa, vaivaa ja rahaa!

Neviso IT-Care

IT Care on IT-palvelukokonaisuus, joka pyrkii minimoimaan IT-ongelmien aiheuttamia kuluja ja haittoja yrityksellesi.

Konesalipalvelut

Nevison ylläpito- ja konesalipalvelut tarjoavat helpon ja huolettoman tavan tietojen tallennukseen, palvelinten ylläpitoon ja ohjelmistojen käyttöön.

IT-palvelut pakettina tai tarpeisiisi räätälöitynä

Nevison IT-palveluvalikoimasta löydät konesalipalvelut ja IT-ylläpidon, joka puolestaan voi sisältää IT-tuen eli service deskin, varmuuskopioinnin sekä O365-vuokrauspalvelun.

IT-palvelut kannattaa laittaa kuntoon heti toimintaa aloittaessa tai toimintoja digitalisoidessa. Kun asiansa osaava IT-tuki, GDPR:n vaatimusten mukainen varmuuskopiointi ja ohjelmistot ovat kunnossa, saadaan minimoitua esim. laiterikosta tai inhimillisestä virheestä johtuvat tietojen menetykset.

Emme tyydy vain sammuttelemaan tulipaloja jälkikäteen, vaan ohjaamme IT-ympäristöjen rakentamisessa alusta lähtien. Ammattilaisen suunnittelema ympäristö on varmasti toimiva ja tietoturvallinen.

Emme tietenkään jätä yksin järjestelmien ja laitteiden käyttöönoton jälkeen, vaan ylläpidämme ja kehitämme järjestelmiä halutessasi myös jatkossa.

Nevison IT-palvelut voit ostaa joko valmiina paketteina tai juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaan räätälöityinä. Et siis maksa sellaisesta paketin osasta, jota et tarvitse.

Ulkoista IT-palvelut, nuku paremmin!

Mitä tapahtuu, jos kannettava tietokone varastetaan tai se menee rikki? Mitä tehdä, kun toimiston työntekijämäärä kasvaa kesäajaksi, mutta Office-lisenssi on ostettu vain vakituisten työntekijöiden määrälle? Miten toimia, kun uusi työntekijä pitää perehdyttää toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön keskellä vuoden kiireisintä aikaa?

Vastaus on ulkoistetut IT-palvelut! Ne voivat olla paljon muutakin, kuin pelkkä ulkoistettu tukihenkilö. Luotettavat pilvi- ja varmuuskopiointipalvelut takaava työrauhan, sillä tärkeät tiedostot ja kokonaiset palvelinten tietokannat pysyvät tallessa vaikkapa laiterikon sattuessa.

Vuokraamalla ohjelmistot puolestaan varmistat, että käytössäsi on aina sopiva määrä toimisto-ohjelmia. IT-tuki taas on aina tavoitettavissasi ongelmatilanteen sattuessa tai kun vain tarvitset ohjausta esim. uuden ohjelmiston käyttöönotossa.

Tuki- ja ylläpitopalvelumme voivat sisältää esim. sijoituspaikan yrityksen verkkosivuille, sähköpostin, palvelinten isännöinnin ja IT-ympäristöjen ylläpidon ja kehityksen.

Tutustu Nevison IT-palveluihin tarkemmin kunkin palvelun omalla sivulla. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne ja ratkaistaan IT-ongelmanne jo ennen kuin niitä syntyykään!