Haku päättynyt ja haastattelut käyty. Tiedotamme tuloksista helmikuun alussa.

Ohjelmistosuunnittelija, tule meille sellaisena kuin olet!

Voit olla uraasi aloitteleva devaaja tai kokenut arkkitehti, käyttäjän tarpeita ymmärtävä front end kehittäjä tai taitava tietokantaosaaja. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin into oppia uutta sovelluskehityksestä ja soveltaa oppejasi käytännön toteutuksiin.

Olemme kansainvälisesti toimiva ohjelmistotalo, joka on vahvalla kasvun polulla. Itsenäisenä yrityksenä voimme vaikuttaa työtapoihimme, teknologiavalintoihin ja muokata työkulttuuriamme meille sopivaksi ja samalla meillä on isomman ohjelmistotalon tuki ja omistajapohja. Sinulla on mahdollisuus hypätä mukaamme tälle matkalle. Toimipisteemme on Kauhajoella Logistiassa.

Avainsanoja: Java, SQL, HTML5, Python, Delphi, Linux ja mitä näitä nyt on.
Viimeinen hakupäivä 8.1.2019, mutta käsittelemme hakemuksia kun niitä saapuu. Hakulomakkeen voit täyttää kätevästi Duunitori.fi palvelussa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/neviso-ohjelmistosuunnittelija-kauhajoki-sdsuu-11752847
 
Lisätietoja:
Antti Laukkonen
Toimitusjohtaja
+358401837252
Neviso Oy
www.neviso.fi

 
---
 

IT-palveluasiantuntija, asiakkaan paras apu!

Hoituuko sinulta asiakkaan IT-laitteistojen ja ohjelmistojen ylläpito ja vikatilanteiden ratkominen? Jos tunnistat asiakkaan tarpeet IT-ympäristön ylläpidon ja kehittämisen osalta, saatat olla etsimämme IT-palveluasiantuntija.

Tehtäviisi kuuluu Kauhajoen ympäristössä olevien asiakkaidemme palvelu ja heidän IT-haasteiden ratkominen. Tehtävääsi hoidat Kauhajoen toimistoltamme ja tarvittaessa myös asiakkaamme luona. Tarjoamme omaa kasvuasi ja kehittymistäsi tukevan ympäristön ja sinulla on hyvä mahdollisuus hypätä mukaan IT-palveluprosessimme kehittämiseen.

Olemme kymmenen henkilön Ohjelmisto- ja IT-palvelutalo Kauhajoella ja tarjoamme osaamistamme 20 vuoden kokemuksella. Nykyisin olemme myös osa emoyhtiötä Mtechiä, mikä mahdollistaa kasvumme ja toimintamme kehittymisen asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi.

Viimeinen hakupäivä 8.1.2019, mutta käsittelemme hakemuksia kun niitä saapuu. Hakulomakkeen voit täyttää kätevästi Duunitori.fi palvelussa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/neviso-it-palveluasiantuntija-kauhajoki-sdsuu-11752819
 
Lisätietoja:
Antti Laukkonen
Toimitusjohtaja
+358401837252
Neviso Oy
www.neviso.fi