Rekrytoimme: .Net ohjelmistosuunnittelija

Haluatko saada kädenjälkesi näkyville ja positiivisen vaikutuksen liiketoimintaan? Etsimme tiimiimme ohjelmistosuunnittelijaa, jolla on hallussa .Net/C# ja nykyaikaiset web-sovellusteknologiat ja ymmärtää tietokannan roolin sovelluksen palveluntarjonnassa ja asiakkaan prosessissa. Tärkein ominaisuutesi on palava halu saada asiakas tyytyväiseksi hyödyntäen omaa osaamistasi modernien teknologioiden ja välineiden puitteissa. Tarvitset työssäsi sujuvaa englanninkielentaitoa, koska teemme töitä kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Neviso Oy on 10 henkilön ohjelmisto- ja IT-palvelutalo Kauhajoella ja on osa isompaa emoyritystä Mtech Digital Solutions Oy:tä, jolla toimistot Tikkurilassa, Jyväskylässä ja Rovaniemellä. Teeme emoyhtiön kanssa yhteistyötä projektien ja palveluiden osalta ja tämä tarjoaa sinullekin mahdollisuuden osallistua myös Mtechin projekteihin.

Haemme ensisijaisesti kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa, mutta innokkaat oppimispolulla olevat talentit haluamme myös oppia tuntemaan, joten hakemusta sisään jos tuntuu kolahtavan.


Hakulomakkeen voit täyttää kätevästi Duunitori.fi palvelussa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/12147283

 
Lisätietoja:
Antti Laukkonen
Toimitusjohtaja
+358401837252