Ohjelmistopalvelu

Nevison ohjelmistopalvelu tuottaa ohjelmistoja ja ratkaisuja, joita ei kaupan hyllyltä löydy. Se voi nostaa yrityksenne toiminnan digitalisoinnin aivan uudelle tasolle.

Ohjelmistopalvelu - ohjausjärjestelmät ja sovellukset

Toimitamme ohjelmistoja mm. tuotannon- ja varastonohjausjärjestelmiin, toiminnanohjaukseen, logistiikanohjaukseen, jäljitettävyydenhallintaan, laskutukseen ja tilitykseen sekä työajanseurantaan. Toteutamme myös liitynnät logistiikkaan, viranomaisjärjestelmiin ja muihin rajapintoihin.

Hyvä esimerkki onnistuneesta Nevison kehittämästä tuotteesta on ABP-logistiikan- ja tuotannonohjausjärjestelmä. Muihin ohjelmistopalvelumme toteutuksiin voit tutustua Toteutukset-sivulla.

Aiemmin tuotetut järjestelmät ovat sovellettavissa muillekin aloille, mutta tarvittaessa Nevison ohjelmistopalvelu aloittaa teidän tarvitsemanne tuotteen suunnittelun vaikka nollasta. Kaikki tehdään juuri kyseisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Web-toteutukset

Toteutamme asiakkaille toimivia ja tyylikkäitä verkkosivustoja, portaaleja sekä erilaisia intranet- ja extranet-ratkaisuja. Tarjolla on helposti ylläpidettäviä ratkaisuja, joihin voit halutessasi tehdä pienemmät päivitykset itse.

Nevison ohjelmistopalvelun ammattitaitoiset suunnittelijat ottavat huomioon verkkosivujen sekä eri järjestelmien käytettävyyden niin pöytäkoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Pilvipalvelu tai On-premises -asennus

Suunnittelun lisäksi asennamme valmiit ohjelmistot ja niiden vaatimat laitteistot paikan päällä sekä ohjaamme niiden käyttöönotossa. Eikä palvelumme todellakaan pääty asennukseen.

Ohjelmistopalvelu voi halutessasi sisältää myös ohjelmistojen ajamisen ja ylläpidon joko Nevison konesalissa pilvipalveluna tai asiakkaan omilla palvelimilla. Pilvipalvelun etuja ovat säästöt aloituskustannuksissa, joustavuus ja helppous.

Esimerkkejä toteutuksistamme

Aiemmat ohjelmistopalveluidemme toteutukset ovat sovellettavissa muidenkin tahojen vaatimuksiin. Otamme huomioon kunkin toimintaympäristön yksilölliset tarpeet. Otsikkoa klikkaamalla pääset lukemaan kunkin esimerkin tarkemman kuvauksen.

Puunjalostusalan toiminnanohjaus

Olemme toteuttaneet TraCERP-toiminnanohjausjärjestelmän puunjalostusalan tarpeisiin. Se auttaa varastosaldojen reaaliaikaisessa seurannassa, ostojen ja tuotannon ohjauksessa, valmistushistorian jäljityksessä jne.

Logistiikan- ja tuotannonohjausjärjestelmä

ABP-logistiikan- ja -tuotannonohjausjärjestelmämme on suunniteltu eläinperäisen jätteen käsittelyn tarpeisiin. Se on sovellettavissa mm. muiden nopeasti pilaantuvien ja erityistä käsittelyä vaativien tuotteiden kuljetuksen ja säilytyksen organisointiin.

Autopesulaketjun ohjausjärjestelmä

Neviso on toteuttanut ohjausjärjestelmän autopesulaketjulle, joka toimii itsepalveluperiaatteella. Järjestelmään kehitetty tekniikka soveltuu muidenkin itsepalvelukäytössä olevien tilojen ohjaukseen ja hallintaan. Asiakas voi varata tilan käyttöönsä ja maksaa varauksensa esim. verkkokaupassa.

Tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä

Hyvä esimerkki Nevison tuottamista toimistojärjestelmistä on tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä tukee töiden organisoimista, sen avulla vois säästää aikaa ja parantaa toiminnan laatua. Järjestelmä on sovellettavissa muihinkin kohteisiin, joissa eri tekijöille jaetaan tehtäviä keskitetysti.

Perunanjalostuslaitoksen toiminnanohjausjärjestelmä

Järjestelmä helpottaa jalostuslaitoksen toiminnanohjausta varastosta aina valmiiden tuotteiden toimitukseen asti. Se on sovellettavissa muidenkin elintarvikkeiden jalostajille, joille raaka-aine ostetaan erissä eri toimittajilta ja jonka tuotanto toteutetaan tilausten mukaan.

Viljanvastaanottajan tilitysohjelmisto

Nevison toteuttama pellavansiemenen jalostuslaitoksen tilitysohjelma on helpottanut huomattavasti laitoksen toimintaa. Järjestelmä sisältää extranetin, jonka kautta sopimusviljelijät voivat seurata omia toimituksiaan, ja se on sovellettavissa myös muihin kohteisiin.

Perunatärkkelysteollisuuden laatutietokanta & tilitysjärjestelmä

Tämä laatutietokanta on monipuolinen. Se kokoaa tietoa mm. viljelijöiden kirjanpito-ohjelmista ja auttaa tehtaita analysoimaan heidän viljelytoimenpiteitään ja satomääriään. Järjestelmä helpottaa myös viljelijän omaa seurantaa sekä tehtaiden ostamien erien hinnoittelua ja tilitystä viljelijöille.