Neviso Oy

Neviso Oy on kotimainen, Kauhajoella toimiva IT-alan monipuolinen palveluyritys. Neviso tarjoaa laadukkaita palvelujaan yrityksille ja muille organisaatiolle.

Neviso - asiakaslähtöistä palvelua

Neviso Oy:n toiminnan johtoajatuksena on palvella asiakastaan joustavasti ja luotettavasti korkealla ammattitaidolla.

Nevison tavoite on olla asiakkaansa kumppani, tuntea hänen tarpeensa ja auttaa häntä hyödyntämään teknologiaa mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Tiedämme IT-palveluiden ja ohjelmistojen mahdollisuudet ja pystymme myös kehittämään täysin uusia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Tunnemme ICT-alan projektitoiminnan lainalaisuudet suunnittelusta toteutukseen.

Nevison arvoja ovat luotettavuus sekä avoimuus ja reiluus asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan ja työntekijöitään kohtaan. Tarjoamme aina parhaan ja nykyaikaisimman käytössä olevan ratkaisun, etkä joudu maksamaan turhasta.

Omistus

Neviso Oy:n omistaa Mtech Digital Solutions Oy, jolle koko osakekanta siirtyi 6.4.2018 solmitulla kaupalla. Yrityskaupalla toiminnan tueksi saatiin vahva ja osaava emoyritys, työmme kuitenkin jatkuu edelleen paikalliset pohjalaiset olot huomioivana. Omistajapohjamme on edelleen täysin kotimainen.

Yhteydenotto

Yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeemme löydät tältä sivulta. Voit pyytää tarjouksen tietystä palvelusta tai kertoa tarpeistanne laajemmin tarkemman palvelukartoituksen pohjaksi.