Tuki ja ylläpitopalvelut

Nevison ylläpito- ja konesalipalvelut tarjoavat pk-yritykselle helpon ja huolettoman tavan tietojen tallennukseen, palvelinten ylläpitoon ja ohjelmistojen käyttöön ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Virtuaalipalvelimet

Kun tarvitset sovelluksellesi pilvessä toimivan ympäristön, tarjoamme tarpeisiisi räätälöidyn virtuaalipalvelimen alustaltamme. Alustamme on turvallinen ja hyvin tuettu.

Palvelinten isännöinti

Voit siirtää toiminnassa olevan palvelimesi konesaliimme ja antaa sen isännöinnin meille. Tarjoamme palvelimellesi täydellisen ylläpidon sisältäen mm. verkkoyhteydet, palomuurin ja varmuuskopioinnin.

Ohjelmistovuokraus

Kun tarvitset Microsoftin ohjelmistoja tilapäisesti tai kun tarpeesi määrä vaihtelee, voit vuokrata ne käyttöösi kuukausittaisella maksulla meidän kauttamme.

Www-tila & Sähköposti

Tarjoamme www-sivuillesi sijoituspaikan yleisimmillä julkaisualustoilla. Yrityksesi viestintään voit valita yksinkertaisen sähköpostin tai Exchange-palvelimeen perustuvan työryhmäpalvelun.

Ylläpito ja kehittäminen

Neviso Tukipalvelu takaa toimivan IT-ympäristön: se on suunniteltu, toimintavarma sekä tietoturvallinen. Perehdymme asiakkaamme toimintaan ja tuemme laajasti – emme vain sammuttele tulipaloja. Teemme suunnitelmat tietotekniikkahankinnoista ja avustamme niissä toimittajariippumattomasti. Tällä tavoin saat hyödyn irti tietotekniikkaan tekemistäsi satsauksista. 

f-secure

microsoftPartner