Yritys

Neviso Oy on Kauhajoella toimiva it-alan palveluyritys. Neviso tarjoaa palvelujaan yrityksille ja muille organisaatiolle.

Neviso Oy:n toiminnan johtoajatuksena on palvella asiakastaan joustavasti ja luotettavasti korkealla ammattitaidolla.

Nevison tavoite on olla asiakkaansa kumppani, tuntea hänen tarpeensa ja auttaa häntä hyödyntämään teknologiaa mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Nevison arvoja ovat luotettavuus sekä avoimuus ja reiluus asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan ja työntekijöitään kohtaan.

Omistus

Neviso Oy:n omistavat Jani Alanen, Mika Heikkilä, Pekka Metsäranta ja Janne Uimonen, jotka kaikki myös toimivat Nevisossa, sekä Oy Finnmajor Ab.

Pekka Metsäranta (PM) on toiminut alalla yhteensä noin 35 vuotta useissa tietotekniikka-alan yrityksissä eri tehtävissä, jotka ovat vaihdelleet ohjelmoijasta ja atk-suunnittelijasta projektipäällikköön ja hallinnollisiin tehtäviin. Hän on toiminut myös kouluttajana ja opettajana. Koulutukseltaan hän on FM. PM:n pääosaamisalueet ovat tietotekniikka-alan asiantuntijatehtävät ja tietojärjestelmien suunnittelu.

Mika Heikkilä (MH) on koulutukseltaan merkonomi ja atk-suunnittelija ja on toiminut yli 25 vuoden ajan tietotekniikka-asiantuntijana. MH:n pääosaamisalueet ovat yrityksen tietojärjestelmät käsittäen tietoliikenneverkot ja sovellukset.

Jani Alanen (JA) on toiminut yli 20 vuoden ajan tukihenkilönä sekä ohjelmoijana. Hän on hankkinut ammattitaitonsa erilaisilla kursseilla sekä harrastamalla nuoresta pitäen ohjelmointia. JA:n pääosaamisalueet ovat tukihenkilötoiminnot sekä tietojärjestelmien suunnittelu ja toteutus.

Janne Uimonen (JU) on koulutukseltaan tietotekniikka-asentaja ja ohjelmoija. Hän tullut Nevison palvelukseen vuonna 2001. JU:n tärkeimmät osaamisalueet ovat palvelin- ja verkkotekniikat, käyttöjärjestelmät ja varusohjelmat.

Oy Finnmajor Ab on yritys, joka on omistajana mm. Kometos Oy:ssä.

Henkilökunta

Vuoden 2015 lopulla palkatun henkilökunnan määrä on 9 henkilöä.